Rekruteringsexamens van de Verenigde Naties voor het "2013 Young professionals programme"

Datum: 12 juni 2013

Buitenlandse Zaken meldt dat de Verenigde Naties dit jaar rekruteringsexamens in België organiseert voor het "2013 Young professionals programme".

Enkel kandidaten die in het bezit zijn van een universitair diploma (gerelateerd aan het vakgebied), die op 31 december 2013 niet ouder zijn dan 32 jaar, over een zeer goede talenkennis (Frans en Engels), en bij voorkeur al over een eerste werkervaring beschikken, komen in aanmerking. Enkel de best gekwalificeerde sollicitanten zullen uitgenodigd worden voor deelname aan het schriftelijke examen.

Het examen bestaat uit een schriftelijke proef en een interview. De schriftelijke proef zal op 3 december 2013 in Brussel doorgaan, voor 5 vakgebieden: administratie, financiën, juridische zaken, publieke informatie en statistiek.

Geïnteresseerde kandidaten kunnen solliciteren via de website van de Verenigde Naties, waar zij ook alle relevante informatie over deze rekruteringsexamens kunnen vinden: https://careers.un.orgNo label found for: as_externallink.alttag.