Projectwedstrijd Week van de Fair Trade 2014

Datum: 10 maart 2014

Fair trade on board

De dertiende editie van de Week van de Fair Trade zal doorgaan van 1 tot 11 oktober 2014. Het Trade for Development Centre lanceert ook dit jaar een projectwedstrijd om de origineelste activiteiten te belonen die fair trade of eerlijk toerisme tijdens de campagne in de kijker zetten. Iets voor jou?

De Week van de Fair Trade wil mensen bewust maken rond fair trade. Tien dagen lang worden daarom in heel België fairtradeactiviteiten georganiseerd: een kookbattle, een concert, workshops, debatten… Elke originele activiteit die fair trade of eerlijk toerisme in de kijker plaatst, is welkom!

Week van de Fair Trade


Eerlijk toerisme

Nieuw dit jaar is dat we, naast fair trade in het algemeen, focussen op een sector waarin de fairtradeprincipes eveneens ingang vinden: eerlijk toerisme. In het reglement leggen we duidelijk uit wat we hieronder verstaan en welke projecten in aanmerking komen.


We rekenen op jou!

Bedenk zelf een originele activiteit rond fair trade of eerlijk toerisme, download het reglement en stuur ons je dossier in. We ontvangen jouw voorstel graag ten laatste op 5 mei om 12.00. Wie weet maak jij kans op een subsidie van het Trade for Development Centre!

Net als vorig jaar wil TDC dat zoveel mogelijk spelers actief zijn rond eerlijke handel of eerlijk toerisme tijdens de Week van de Fair Trade. Daarom zal de jury ook dit jaar prioriteit geven aan nieuwe initiatieven. Dit zijn initiatieven van organisaties die in de voorgaande jaren nog geen financiering hebben ontvangen in het kader van de projectoproep.

Veel succes!

Informatie en reglement:
www.befair.be/nl/content/projectwedstrijd-week-van-de-fair-trade-2014No label found for: as_externallink.alttag

Week van de Fair Trade