België in Jamaica

Welkom op onze website!

Picture Mont des Arts - Kunstberg - Copyright OPT/JP Rémy

U bent een Belg die onlangs naar Jamaica is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de Ambassade in Kingston? U reist als toerist door Jamaica en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen? Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Jamaica gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuwsberichten

 • Young Professionals Program - inschrijven vóór 31 juli

  24 jul Nieuwsbericht

  Droom je van een loopbaan bij de Wereldbankgroep? Solliciteren voor het prestigieuze Young Professionals Program kan nog tot 31 juli 2015. Belgische kandidaturen zijn bijzonder welkom!

  Lees meer
 • No impunity for perpetrators of MH17

  24 jul Verklaring

  Letter of Julie Bishop, Didier Reynders, Anifah Aman, Bert Koenders, Pavlo Klimkin - the Foreign Ministers of Australia, Belgium, Malaysia, the Netherlands and Ukraine.

  Lees meer
 • Mevrouw Angèle neemt ‘de leiding’

  23 jul Nieuwsbericht

  Een investering van BIO, de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden, in een Congolese kredietbank en een grotere winkel voor een ondernemende vrouw uit Kinshasa hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken.

  Lees meer
 • Onze stand op de nationale feestdag was een succes!

  22 jul Nieuwsbericht

  Bijna 400 000 mensen zijn zondag naar Brussel afgezakt om er de sfeer van de nationale feestdag op te snuiven. Naast de traditionele Te Deum kleurden parades, fanfares en natuurlijk ook het vuurwerk deze speciale dag. Vele overheidsdiensten hadden een stand voorzien met tal van leuke activiteiten. Ook de Belgische Ontwikkelingssamenwerking had een stand in de Regentschapsstraat. Via 8 interactieve spelletjes kwam het publiek meer te weten over ontwikkelingssamenwerking en de Noord-Zuidproblematiek.

  Lees meer
 • Didier Reynders veroordeelt zelfmoordaanslag in Suruç, Turkije, en betuigt medeleven

  21 jul Perscommuniqué

  Vicepremier en minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders veroordeelt de zelfmoordaanslag in de Turkse stad Suruç die veel doden en gewonden heeft gemaakt. Hij betuigt zijn medeleven aan de families en vrienden van de slachtoffers en aan de Turkse overheid en de bevolking. België is solidair met Turkije na deze aanslag. Ons land zal zich internationaal blijven inzetten in de strijd tegen extremisme en terrorisme. Samenwerking is daarbij belangrijk.

  Lees meer