Newsroom

Nieuwsberichten

 • @yourservice | Expo van Buitenlandse Zaken

  28 jul Nieuwsbericht

  Zoals elk jaar organiseert Buitenlandse Zaken ter gelegenheid van de nationale feestdag een tentoonstelling in het Egmontpaleis in Brussel. @yourservice is dit jaar het thema!

  Lees meer
 • Young Professionals Program - inschrijven vóór 31 juli

  24 jul Nieuwsbericht

  Droom je van een loopbaan bij de Wereldbankgroep? Solliciteren voor het prestigieuze Young Professionals Program kan nog tot 31 juli 2015. Belgische kandidaturen zijn bijzonder welkom!

  Lees meer
 • No impunity for perpetrators of MH17

  24 jul Verklaring

  Letter of Julie Bishop, Didier Reynders, Anifah Aman, Bert Koenders, Pavlo Klimkin - the Foreign Ministers of Australia, Belgium, Malaysia, the Netherlands and Ukraine.

  Lees meer
 • Mevrouw Angèle neemt ‘de leiding’

  23 jul Nieuwsbericht

  Een investering van BIO, de Belgische Investeringsmaatschappij voor Ontwikkelingslanden, in een Congolese kredietbank en een grotere winkel voor een ondernemende vrouw uit Kinshasa hebben meer met elkaar gemeen dan je zou denken.

  Lees meer
 • Onze stand op de nationale feestdag was een succes!

  22 jul Nieuwsbericht

  Bijna 400 000 mensen zijn zondag naar Brussel afgezakt om er de sfeer van de nationale feestdag op te snuiven. Naast de traditionele Te Deum kleurden parades, fanfares en natuurlijk ook het vuurwerk deze speciale dag. Vele overheidsdiensten hadden een stand voorzien met tal van leuke activiteiten. Ook de Belgische Ontwikkelingssamenwerking had een stand in de Regentschapsstraat. Via 8 interactieve spelletjes kwam het publiek meer te weten over ontwikkelingssamenwerking en de Noord-Zuidproblematiek.

  Lees meer