België in Azerbeidzjan

Welkom op onze website!

Picture Mont des Arts - Kunstberg - Copyright OPT/JP Rémy

Belgische film “Turquaze” opent het Europees Filmfestival in Bakoe

Het jaarlijkse Europees Filmfestival opent op 29 oktober in Bakoe met de vertoning van de Belgische film "Turquaze". De film gaat over het leven van een Turkse familie in België, is geregisseerd door Kadir Balci en heeft Charlotte Vandermeersch en Burak Balci in de hoofdrollen. De opening vindt plaats op donderdag 29 oktober om 18u in Park Cinema (Park Bulvar). Na de film volgt een receptie (om 20u) waar u zal kunnen genieten van verschillende Belgische bieren en chocolade. Het Europees Filmfestival is een samenwerking tussen de Europese ambassades en de EU-delegatie en loopt tot en met vrijdag 6 november. Iedereen is welkom!

Turquaze


U bent een Belg die onlangs naar Azerbeidzjan is verhuisd en u wilt zich inschrijven op de ambassade in Bakoe? U reist als toerist door Azerbeidzjan en u bent uw paspoort verloren? U dient een visum aan te vragen om naar België te reizen? Dan bent u hier op het goede adres.

Deze website zal u ook op de hoogte houden van consulaire aangelegenheden die specifiek voor Belgen in Azerbeidzjan gelden, de actualiteit van het buitenlandse beleid van België en andere nuttige info of evenementen.

 

Nieuwsberichten